♻️ Kvalitetssikret Secondhand

🚚 FRI FRAGT OVER 499,-

🇩🇰 Dansk Iværksætteri

✅ SassyLAB er E-mærket Certificeret

📦 Altid 30 dages Returret

Levering: 35,00 DKK (Fri fragt over 499,-)

Pris i alt: 35,00 DKK

Levering: 35,00 DKK

Pris i alt: 35,00 DKK

test
Something went wrong, please contact us!
Subtotal:

Efterårstrends 2022: Dette tøj og disse accessories skal du holde øje med!

26. august 2022

Efteråret nærmer sig med stormskridt, og det betyder, at det er tid til at tænke på de nyeste trends inden for mode. I år har vi set mange spændende nyheder dukke op på catwalken, og i denne artikel vil vi tage et kig på de mest populære efterårstrends for 2022. Fra oversized jakker og kjoler i bæredygtige materialer til statement-smykker og sko med hæle, der både er stilfulde og behagelige at gå i, vil vi dække det hele. Så lad os komme i gang med at se, hvad der er in denne sæson.



Efteråret er en tid for forandring, og dette gælder også inden for modeverdenen. Hvert år dukker der nye trends op, og i år er ingen undtagelse. En af de store tendenser, vi har set dukke op på catwalken og på gaderne, er genbrug af tøj fra 80'erne. Dette årti har altid været kendt for sin unikke og iøjnefaldende stil, og i år har vi set en genoplivning af de klassiske 80'er-looks.

En af de mest markante tendenser fra 80'erne, som vi har set dukke op igen i år, er oversized tøj. Jakker, kjoler og bluser med voluminøse former og løstsiddende snit er blevet en fast del af garderoben hos mange modebevidste individer. Disse tøjdele giver et cool og afslappet look, samtidig med at de også er yderst behagelige at have på.

Et andet kendetegn ved 80'er mode var brugen af lyse og kontrasterende farver. Vi har set en genoplivning af de spraglede farvekombinationer, der var populære i årtiet, herunder neontoner og klare pasteller. Disse farver er ikke kun et hit på catwalken, men også på gaderne, hvor mange mennesker har taget dem til sig i deres daglige tøjvalg.

Udover tøj har vi også set en genoplivning af de klassiske 80'er-accessories, herunder statement-smykker og sko med hæle. Disse items er blevet brugt til at give et ekstra pift til outfits og skabe et unikt og personligt look.

Men det er ikke kun nyt tøj, der har været en del af denne efterårstrend. Genbrug af tøj fra 80'erne har også været en stor del af tendensen. Mange mennesker har fundet gamle tøjdele fra årtiet frem fra gemmerne og gjort dem til en fast del af deres garderobe igen. Dette er ikke kun en god måde at spare penge på, men det er også en måde at være bæredygtig på, da man genbruger tøj i stedet for at købe nyt.

Alt i alt har 80'er tøj og mode været en stor del af efterårstrenden i år, og det ser ud til at være en tendens, der vil fortsætte ind i det kommende år. Hvis du vil være med på moden, så overvej at investere i nogle af de klassiske tøjdele med 80'er kendetegn. 

 

I år har vi set en genoplivning af tøj og mode fra 80'erne, med oversized tøj, lyse og kontrasterende farver, statement-smykker og sko med hæle. Genbrug af tøj fra årtiet har også været en stor del af tendensen, og det er en måde at være bæredygtig på samtidig med at være med på moden. Uanset om du vælger at investere i nyt tøj eller genbruge gamle tøjdele fra årtiet, så er der masser af muligheder for at skabe et unikt og personligt look, der reflekterer denne efterårstrend. Så lad os tage et kig på vores garderobe og se, om der er nogle gamle 80'er-items, vi kan tage frem fra gemmerne, eller om der er nogle nye tøjdele, vi kan tilføje for at være med på moden denne sæson.






Nyheder

Vi introducerer SassyLAB Kilosalg
16. oktober 2023
Vi introducerer SassyLAB Kilosalg

Læs mere

17. august 2022
Tidligere årtiers mode: Find inspiration fra fortiden og skab dit eget unikke look

Moden har altid været i forandring, og det kan være svært at holde trit med de nyeste trends. Men i stedet for at følge den aktuelle modebølge, kan det være lige så spændende at se tilbage på de tidligere årtier og finde inspiration fra fortiden. Der er masser af skønhed og charme i de gamle tøjdele og accessories, og ved at mixe og matche dem på nye måder kan du skabe et unikt og personligt look, der passer til din stil. I denne artikel vil vi tage et kig på nogle af de mest ikoniske tøjdele og trends fra de tidligere årtier og se, hvordan du kan bruge dem til at skabe dit eget personlige look. Så lad os komme i gang med at blive inspireret af fortiden!

Læs mere

01. juli 2022
Brugt tøj: Find unikke stykker og skab dit eget personlige look

Brugt tøj er tøj, der har været brugt af andre mennesker før dig. Det kan være tøj, der er blevet købt i genbrugsbutikker, eller det kan være tøj, der er blevet genbrugt fra familie og venner. Uanset hvor det kommer fra, er brugt tøj en god måde at spare penge på, samtidig med at man bidrager til en mere bæredygtig verden.

Læs mere

 ̰ˇ