♻️ Kvalitetssikret Secondhand

🚚 FRI FRAGT OVER 499,-

🇩🇰 Dansk Iværksætteri

✅ SassyLAB er E-mærket Certificeret

📦 Altid 30 dages Returret

Levering: 35,00 DKK (Fri fragt over 499,-)

Pris i alt: 35,00 DKK

Levering: 35,00 DKK

Pris i alt: 35,00 DKK

test
Something went wrong, please contact us!
Subtotal:
SassyLAB er Danmarks svar på ThredUp: det ultimative genbrugssted for modeelskere

SassyLAB er Danmarks svar på ThredUp: det ultimative genbrugssted for modeelskere

17. januar 2023

Den danske ThredUp

Er du en ægte modeelsker, men ønsker at shoppe mere ansvarligt? Så er SassyLAB det perfekte sted for dig. SassyLAB er Danmarks svar på den populære amerikanske genbrugsbutik, ThredUp. Her kan du shoppe et stort udvalg af brugt tøj, sko og accessories fra kendte mærker til en brøkdel af den oprindelige ny-pris. Men SassyLAB er mere end bare en genbrugsbutik - det er et sted hvor mode og ansvarlighed går hånd i hånd. I denne artikel vil vi fortælle dig om alt det, som gør SassyLAB til det ultimative genbrugssted for modeelskere.

SassyLABs sortiment af brugt tøj, sko og accessories

Hos SassyLAB finder du et stort udvalg af brugt tøj, sko og accessories fra kendte mærker. Vores sortiment spænder fra casual til mere formelle tøj, og vi har noget for enhver smag. Vi har også et stort udvalg af sko og accessories, såsom tasker, smykker, og solbriller. Alt sammen i god kvalitet og til en overkommelig pris.

Kvalitetssikring er key: hvordan vi sikrer dig det bedste brugte tøj

Hos SassyLAB er kvalitetssikring af det brugte tøj en af vores højeste prioriteter. Vi gennemgår hvert stykke tøj grundigt, inden det bliver sat til salg, for at sikre, at det er i god stand. Vi kontrollerer for skader, pletter, og sørger for at tøjet er i god form. På denne måde kan du være sikker på, at det tøj, du køber hos os, er i god stand og kan bruges i mange år frem.

Online shopping hos SassyLAB: hvordan det er nemt og bekvemt

Shopping hos SassyLAB er nemt og bekvemt takket være vores online platform. Du kan nemt og hurtigt gennemse vores sortiment, lave søgninger og filtreringer for at finde det helt rigtige tøj. Du kan også gemme dine favoritter og følge med i vores nye varer. Betaling er sikker og nem, og vi leverer hurtigt til din dør. Plus, ved at shoppe online, kan du spare tid og penge på transport, samt undgå at skulle besøge fysiske butikker.

Få inspiration til din garderobe

Hos SassyLAB kan du også få inspiration til din garderobe. Vi har et team af stylister, der løbende opdaterer vores website med de nyeste trends og stylingtips. Du kan se vores udvalgte outfits og få idéer til, hvordan du kan style det tøj, du køber hos os. Vi ønsker at hjælpe dig med at skabe din egen unikke stil, med en mere ansvarlig tilgang. Alt i alt, SassyLAB er et godt sted at shoppe brugt tøj i Danmark. Det er et godt alternativ til ThredUp og andre genbrugsbutikker, og det er et sted hvor mode og ansvarlighed går hånd i hånd. Vi håber, at du vil besøge os og opdage et nyt univers af ansvarlig mode-shopping.




Inspiration

De forskellige typer Blazere: En komplet guide
01. februar 2024
De forskellige typer Blazere: En komplet guide

Er du på udkig efter en ny blazer, så kan du få et super overblik her, over hvilke forskellige type blazere der findes, og hvad der kendetegner hver type blazer.

Læs mere

Den ultimative guide til 6 slipseknuder: Trin for trin
15. januar 2024
Den ultimative guide til 6 slipseknuder: Trin for trin

At kaste sig ud i kunsten at binde sit slips kan føles som en rejse ind i et land fyldt med mystik og traditioner. Men frygt ej! Vi hjælper dig med en dybdegående guide der viser dig 6 forskellige måder du kan binde dit slips.

Læs mere

Kan jeg tillade mig at give en gave som er brugt?
06. november 2023
Kan jeg tillade mig at give en gave som er brugt?

Kan jeg tillade mig at give en gave som er brugt? Ja, fordi 7 ud af 10 danskere ønsker sig genbrugsgaver.

Læs mere

 ̰ˇ